Om CryptoEksperten

CryptoEksperten - Vi deler vores viden om Kryptovaluta.

Vores Mission er at tilbyde hjælp til private investorer i Kryptovaluta ligegyldig hvor man befinder sig i sin investeringsrejse. Begynder til Ekspert. Dette gør vi med en ambition og at minimere overbetalte gebyrer, tab af dumme lærepenge samt generering af nye investeringsideer. 

Vi er intet uden vores kunder

CryptoEksperten's PRO medlemmer er vores ét og alt og vi sætter en dyd i at hjælpe hver og én. 

Idéen til CryptoEksperten opstod efter da jeg selv og min efterskolekammerat Mikkel gik og overvejede om alt det viden vi har tilegnet os de seneste 6 år om kryptomarkedet ikke kunne skabe værdi for andre. Som kryptovaluta er blevet et stigende populært investeringsaktiv, så vi venner og familie spørge: Hvordan investerer jeg i kryptovaluta? Hvilke Kryptovalutaer skal jeg investerer i? Hvordan trækker jeg penge ud af Kryptovaluta?  

Vi tænkte at andre også måtte sidde med den samme problemstilling. Derfor samlede vi et stærkt team hvor både Marius og Nikolai er kommet til siden da, og vi sidder idag 4 mand (2 Fuldtid) i CryptoEksperten. 

 

Personligt, har jeg selv siddet flere gange og taget mig selv i, at være usikker i det investering jeg har lavet ifb. med kryptovaluta. Det bestemt ikke en rar følelse, og specielt ikke hvis man først lige er begyndt at investerer. For markedet er mere volatilt end de fleste og det kræve ren hvis is i maven og en tro på en investeringer for at man kan sove godt om natten. 

Det har jeg lært på den hårde måde, men det er den pain vi vil løse for dig som privat investor. Vi investerer fra en metodisk tilgang, hvor en kombination af, fundamental, teknisk og sentimental analyse er grundstene i vores filosofi. Alt det deler vi med vores medlemmer og giver en transparent indsigt i hvordan vi forvalter vores egen portefølje.